Family Taste 2018-05-02T07:36:18+00:00

Het Family Taste assortiment van Swinnen Meat

Proef de sensationele smaak van meesterschap. Onze allerbeste producten herken je aan hun eigen label, Family Taste. Ze worden op wens van de klant gesneden en per stuk vacuüm verpakt.

Het verwerken van rundvlees zit in onze genen. Jos groeide op tussen de runderen van zijn vader en leerde bij verschillende slagers de kneepjes van het vak. Nadat hij voor zichzelf begint, bouwt hij in 40 jaar het bedrijf uit en brengt zijn ervaring over op zijn zoons Joost en Freek. Samen hebben ze een lijn ontwikkeld met producten waarin je het karakter van meesterschap proeft.

The Angus Burger

Deze 100% Angus burger bestaat uit louter rundvlees met een vleugje zout en peper. En we maakten de burger net iets te dik. Want dat vinden we gewoon lekker.

The Angus Rib Eye Steak

28 dagen dry aged aan het bot. Misschien wel het lekkerste rundvlees op aarde. Ga op avontuur en ontdek de schoonheid van de rib eye. De oogstrelende marmering geeft malsheid en smaak. Dit karakteristieke vlees is perfect om te grillen of voor op de barbecue.

The Angus Filet Steak

De haas is het meest malse onderdeel van het rund. En oh wat is dit lekker! Schitterend van structuur en smelt soepel in de mond.

The Angus Striploin Steak

28 dagen dry aged aan het bot. In deze periode ontwikkelt de lende een waanzinnige smaak en een fluweelzachte binnenkant. De veeleisende vleeseter likt hier zijn vingers bij af.

The Angus Rump Steak

Deze biefstuk van de dikke lende is een waanzinnige combinatie van smaak en structuur. De subtiele vet-adering is een lust voor het oog en de tong!

Interesse in de producten van Family Taste?

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of prijslijst.